László (14 éves, Zalaapáti)

Az örökmozgó 14 éves Laci betegsége ellenére nagyon szeret focizni, és egy igazi focilabdára fájt a foga. A kívánság még januárban érkezett, de meg kellett várnunk a jó időt, hiszen Laci kívánsága mellé más meglepetést is szerveztünk.
Végül szombaton minden összejött: szép idő, focilabda, rangadó Hévízen...
Ebéd után Laci és öccse a szülőkkel kimentek a focipályára, ahol Lacira igazi meglepetés várt. A meccs kezdete előtt őt és öccsét lekísérték a zöld gyepre. A két csapat játékosai már felsorakoztak, s a hangosbemondó most Lacit köszöntötte. A megihletődött kisfiúnak Vértes Árpád, Hévíz polgármestere adta át a játékosok által dedikált igazi focilabdát (no meg a csapatzászlót és egy focis emlékplakettet). A labdaátadás után a polgármester úr beállt az egyik kapuba, Laci pedig - hogy kipróbálja a labdát - egy nagy gólt rúgott a hálóba. Ez a gól, sajnos, nem számított a Hévíz - Győr rangadó eredményébe.

A jó hangulatú, kellemes délutánért és a sok meglepetésért köszönetet mondunk Vértes Árpád polgármester úrnak, a sportkör vezetésének és mindenkinek, aki hozzájárult Laci kívánságának teljesítéséhez.

Újfalusi Ildikó és Joó Gabriella
kívánság koordinátorok
2006.03.25.

Archívum


Belépés