Emilia Laura (6 éves, Páty)

Emília Laura nehéz napra ébredt. Megviselték a hosszú kezelések, alig várja már hazamehessen, de ez a hír még várat magára. Egy ilyen nehéz nap délutánján érkeztünk hozzá vendégek társaságában. A kislány kedvenc sorozata a "Vadmacska", amelyből rajong az egyik szereplőért. Már öt hónapja várja, hogy alapítványunk segítségével találkozhasson vele. Sajnos a színész Kubában él és hiába próbáltunk legalább egy dedikált fényképet kérni Emíliának, sajnos nem sikerült.

Így azt a kompromisszumos megoldást találtuk ki közösen, hogy a "kettes számú" kívánságát teljesítjük: egy számítógépet ajándékozunk neki. Az meglepetés maradt, hogy a gép átadására meghívtuk a színész sorozatbeli szinkronhangját. A szinkron színész Juhász György első hívó szóra vállalta a felkérést.

Mivel a sorozatot a VIASAT3 csatornán adták, így a tévétársaság képviseletében Varró Balázs is hozott ajándékot a kislánynak. Együtt bontották ki a játékot és rövid szabályismertetést tartottak.

A számítógépet adományozó Provident Pénzügyi Rt. motoros futárral küldött játékprogramot is a számítógéphez, hogy Emilia mielőbb megismerkedhessen a számítógép rejtelmeivel.

Köszönet a VIASAT3-nak és Varró Balázsnak, köszönet Juhász Györgynek és Provident Pénzügyi Rt-nek a támogatásért, közreműködésért!

Sulija Anikó
Piacsek István
koordinátorok
2006-3-29


Archívum


Belépés