Patrícia (8 éves, Isaszeg)

Patriciának, aki Isaszegen lakik, számtalan hercegnős jelmeze van: Hamupipőke, Tündérruha, fátylak és különböző kiegészítők. A Csodalámpa dzsinnjétől csak annyit kért, hogy találkozni szeretne egy hercegnővel...

Az Operettszínház és Szinetár Dóra jóvoltából sikerült egy - majdnem - igazi hercegnővel, Belle-lel találkoznia.

Patricia kedvenc musical-e a "Szépség és a Szörnyeteg". Mindent dalt kívülről tud, így aztán nem csoda, hogy nagyon izgatottan várta az előadás kezdetét. Az előadás végén még egy meglepetés várta a kislányt. A színpadon várta őt a "Szépség", azaz Belle, Szinetár Dóra, Bereczki Zoltán pedig bevezette őt a Szörnyeteg "otthonába". A színpadmester még egy titkot is megmutatott Patinak, amit csak kevesen tudhatnak. Vajon mi lehet az???

Újfalusi Ildikó
2006.02.12.

A kívánság utóélete

Subject: köszönet

Date: Mon, 13 Feb 2006 11:46:50 +0100 (CET)

From: zopa <zopa@***.hu>

To: info@csodalampa.hu

Ezúton szeretném megköszönni a segítséget kislányom, Patrícia kéréséhez.

Nagyon szép,felejthetetlen esténk volt az Operett Színházban. Hát ami még utánna várt rá! Találkozhatott Bellel (Szinetár Dórával). Nagyon köszönöm neki,hogy beleegyezett abba, hogy Patrícia találkozhat vele. De szeretném megköszönni,a színpad felelősének is, (sajnos a nevét elfelejtettem) hogy megengedte, hogy felmenjünk a színpadra,és Patinak még néhány titkot is elárult. Köszönet Bereczki Zoltánnak is, hogy Patríciát rögtön kézen fogta, és bevezette őt a Szörnyeteg "otthonába". Meseszép volt minden. Nagyon jó volt azt látni, hogy milyen boldog, és izgatott Patrícia! Köszönet Ildikónak is, aki ránk áldozta a vasárnap estéjét és velem együtt izgult. Igaz az a mondás, miszerint "Az álmok néha valóra válnak!" Még ha ehhez segítséget kell is kérni.

Köszönjük Csodalámpa!

Archívum


Belépés