Balázs (17 éves, Székesfehérvár)

Balázs kellemetlen hírt kapott: 2005. október 28-án kora délután soron kívül be kell jöjjön felülvizsgálatra a Semmelweiss Egyetem 1. sz. Gyermekklinikájára, ahol már jó ideje kezelik. Természetesen édesapja is elkísérte. Miközben várták a vizsgálat megkezdését, elegáns, öltönyös emberek érkeztek, akiket dr Rényi Imre adjunktus kalauzolt körbe az osztályon, angolul beszéltek, de nem tűnt úgy, hogy ehhez bármi közük lenne.

Igaz, Balázs nemrég beszélgetett Rényi doktorral arról, hogy tanulmányaihoz milyen jó lenne egy számítógép, és hogy ez számára elérhetetlen álom csupán...

Annál nagyobb volt a Balázs megdöbbenése, amikor a kontrollvizsgálat helyett Rényi doktor egy letakart valamihez vezette, amiről nyomban kiderült, hogy az bizony egy komplett számítógép, amelyet a Provident Financial Rt. vezérigazgatója, Mr. Eddie Lawrenson és a cég kommunikációs igazgatója, Mikola Gergely úr adtak át a fiúnak és édesapjának. Mert hogy ők voltak az angolul beszélő ismeretlenek... A szemtanúk beszámolója szerint Balázs először meg sem tudott szólalni... Hajna Csongor úr, a Provident Financial kommunikációs főmunkatársa gyorsan megmutatta, mit tud a számítógép, és Balázs feszültsége is oldódott, amikor kiderült, hogy a géppel játszani is lehet.

Köszönjük a Provident Pénzügyi Rt. vezetőinek és munkatársainak, hogy Patrik elérhetetlennek tűnő álmát valóra váltották.

Patzauer Éva és Benkő Vilmos
koordinátorok
2005-10-28

A kívánság teljesítéséhez a számítógépet biztosította a

Archívum


Belépés