Tamás (11 éves, Kápolnásnyék)

A kívánság utóélete

A 11 éves Tamás legnagyobb kívánsága az volt, hogy hosszú korházi kezelései és az ágyhoz kötött gyógyulásai alatt tudjon játszani, rajzolni és kommunikálni a külvilággal egy Lap-top segítségével.

Tamás nagyon örült a meglepetésnek, azonnal bekapcsolta és profikat meghazudtoló módon igazodott el a levelezőprogram, a rajzolóprogram és a játékok között. Tamás édesapja megígérte, hogy előkeresi a régi, lemezen lévő, játékaikat és felinstallálja Tamás új gépére.

Tamás 2 hete esett át 24. műtétjén és szülei elmondása alapján az elmúlt évben már teljesebb értékű életet tudott élni, iskolába is jár és nyáron már a lakhelyéhez közeli Velencei tóban is megfürödhetett. Reméljük, hogy az ajándék Lap-top is hozzá fog járulni, hogy Tamás elfelejtse gondjait és mihamarabb még jobban legyen. Szinte el sem lehetett mozdítani az ajándéka mellől, annyira belebújt.

Ezennel szeretnék köszönetet mondani a számítógépet rendelkezésünkre bocsátónak Mike Le Beau-nak és a gépet előkészítőknek is.

Dudás Péter
2005-1-27

A kívánság utóélete


Tamás és a koordinátor Dudás Péter azóta is levelezésben állnak. Így jutottak el hozzánk Tamás képei, amelyeket a tőlünk kapott számítógéppel készített. Ugye milyen ügyes?

Piramid:

Mars:

Csoda:

2005-2-19

Archívum


Belépés