Anna (15 éves, Hevesvezekény)

Anna a GROOVEHOUSE együttes nagy rajongója. Szinte mindent tud róluk és ha módja van, a kórházban is az ő zenéjüket hallgatja. Néha bizony nem kórházi hangerővel...

Alapítványunktól azt kérte, hogy végre személyesen is találkozhasson kedvenceivel.

A kezelések és az együttes programjának összehangolása nem volt egyszerű feladat, de végül 2004. július 13-án minden összejött. Judy és Zsolti, Bea, menedzserük társaságában meglátogatta Annát. Eleinte kicsit döcögött a beszélgetés, hiszen Anna édesanyja és alapítványunk képviselői is a szobában voltak, de azután Mónika, kedves segítőnk javaslatára "hatszemközt" hagytuk az érdekelteket. Végül majd másfél óra elteltével a művészeknek távozniuk kellett, de előtte még címet, telefonszámot cseréltek, és megbeszélték, hogy ha fellépéseik során Anna Heves megyei lakóhelye környékén járnak, meglátogatják a lábadozó nagylányt. Búcsúzóul egy dedikált plakátot és legújabb kazettájukat adták emlékül Annának, sőt, bár erre nem készültek, valahonnét legelső kazettájukat is elővarázsolták, ez ugyanis még hiányzott Anna gyűjteményéből.

Alapítványunk - mivel megtudtuk, hogy Anna régi magnója javíthatatlanul tönkrement - egy rádiósmagnót is adott a kazetták mellé, amit nyomban és helyben fel is avattak. Természetesen a Groovehouse első kazettájával.

Annának mielőbbi gyógyulást, az együttesnek sok sikert kívánunk és ezúton is köszönjük a Groovehouse, azaz Judy és Zsolt kedvességét és segítőkészségét.

Archívum


Belépés