RAJMOND CSABA (5 éves, PÉTFÜRDŐ)


Rajmi egy igazi örökmozgó, mosolygós és nagyon jószívű fiú, aki hamar megbarátkozott velünk, amikor ellátogattunk hozzájuk egy szép nyári délutánon. Miközben a szülőkkel és a bátyjával beszélgettünk, megmutatta nekünk a focis kártyáit és a matricagyűjteményét, később pedig a szobájában a matchboxait is megnézhettük, amelyek közül kettőt rögtön fel is ajánlott nekünk.

A sok játék között a legmenőbb azonban minden kétséget kizáróan az a hófehér elektromos Lamborghini Sián volt, ami a nappali egyik sarkában várakozott. Mint megtudtuk az anyukájától, Rajminak fülig ért a szája, amíg apukájával együtt beüzemelték a Csodalámpától érkezett csodamasinát, majd boldogan ölelte magához, ahogyan az az egyik fotón is látszik. Kérésünkre a kis sofőr megmutatta nekünk, mi mindent tud a futurisztikus sportverda – megcsodálhattuk az oldalra felnyíló ajtajait, a világító műszerfalat a fel- és lekapcsolható lámpákkal, az élethű hangeffektusokat, az elegáns műbőr ülést, és még zenét is kapcsolt be nekünk, amire rögtön táncolni is kezdett. Végül az udvaron is ment néhány kört a klassz járgánnyal, ahol vagányan beparkolt két autó közé.

Kedves Rajmi, nagyon örülünk, hogy megismerhettünk téged és a kedves családodat. Kívánjuk neked, hogy szerezz sok-sok élményt a vágyott szuper autóddal!




Köszönjük a Rossmann Magyarország Kft. segítségét, mellyel teljesíthettük Rajmi kívánságát!


Lakatos Edina és Pradarics Tamás
kívánság-koordinátorok
Pétfürdő, 2024.06.06.

Archívum


Belépés