ANNA (9 éves, PÉLY)



Annácska kedves, bájos kamaszlány. Már egy jó ideje kórházban van, ágyban fekszik. Naponta olvasunk fel neki meséket, igaz történeteket, humoros anekdotákat. Hallgattatunk vele relaxációs és más zenét. Élvezettel, és nagy érdeklődéssel hallgat mindent. Nagyon szereti, ha foglalkozunk vele. Szerettük volna, ha a kórházban töltött idejét hasznosan töltené el, s kicsit komfortosabban érezné magát. Arról beszélgettünk, hogy mit szokott, szeretett otthon csinálni s mi lenne az, amire itt a kórházban vágyna, és boldoggá tenné.

Arra jutottunk, hogy nagyon szeretne már beszélgetni a szeretteivel, barátnőivel, és osztálytársaival. Ehhez viszont egy eszköz kellene, amivel ezt megtehetné. Összedugtuk hát a fejünket: Annácska, anyukája és a gyógyító team és arra gondoltunk, hogy milyen jó lenne, ha a Csodalámpa Dzsinnje Annácska ágyához varázsolna egy tabletet.

És az álom pár napon belül teljesült! Anna boldog tulajdonosa lett egy tabletnek, amire rengeteg mese, humoros történet relaxációs zene lett feltelepítve. És persze a YouTube és a Messenger is elérhető rajta. Így már Anna bármikor beszélgethet azzal, akivel csak akar és hallgathat azt, amit épp szeretne!

Drága Annácska!
Szeretettel kívánunk neked minél hamarabbi gyógyulást, s azt, hogy sok örömöd legyen ajándékodban.


Köszönjük a DM Kft. támogatását, segítségükkel teljesíthettük a kislány kívánságát!


Adorján- Csonka Zsuzsanna és Nagy Katalin
kívánság-koordinátorok
Miskolc, 2024. június 6.

Archívum


Belépés