MÁRK (3 éves, EMŐD)


Márkócska három éves. Nagyon érdeklődik az autók iránt. Leginkább autós meséket szeret nézegetni. Szinte egész nap eljátszik az autóival. Mindenfélét kitalál velük. Tologatja, felsorakoztatja, garázst épít az autóknak. De legfőképpen bele szeret csücsülni az autókba. Pirosba, fehérbe, nagyba, kicsibe. Mindegy milyen típusú, csak autó legyen! Azért, mert Márkócska annyira imádja az autókat, a Csodalámpa Alapítvány a 3. születésnapja alkalmából meglepte őt egy piros Audi kisautóval. A piros kis csoda világít, zenél, van rajta visszapillantó tükör kettő és biztonsági öv is.

A pici fiú nagy érdeklődéssel segített kibontani a dobozt, amiben a csoda autó lapult. Beleülni csak az anyukája segítségével volt hajlandó, és elpityeredett, amikor beindult az kisautó motorja. Inkább csak üresen járatta a kis csodát, tetszett neki, hogy világít és zenél, és hogy ő nyomkodhatja a távirányító gombjait. De azt hiszem, hogy hamarosan bátran beül majd kisautójába, hogy onnan nézve csodálhassa meg utcájuk házait.

Drága kis Márk! Kívánunk neked nagyon boldog születésnapot! Jó egészséget és hosszú, boldog életet és hogy legyen sok örömöd ajándékodban!


Köszönjük magántámogatónknak, hogy teljesíthettük a kisfiú vágyát!


Tatárné Csonka Zsuzsanna és Szedlák Enikő
kívánság-koordinátorok
Emőd, 2023 november 24.

Archívum


Belépés