LÉNA (5, BUDAPEST)


Léna kedvenc műsorvezetőjével, Ördög Nórával szeretett volna találkozni.

Édesanyja elmondása szerint a kórházi tartózkodások alatt mindig örömmel nézte a Gyerekkel vagyok c. műsort,
sokat jelentett neki az a pár önfeledt óra, ami elfeledtette vele a kezelések kellemetlen velejáróit.

Miután megkaptuk kívánságát, tudtuk, hogy Nóra biztosan nyitott lesz a találkozóra, nem csak az általa vezetett műsor miatt, hanem azért is, mert édesanyaként maga is átérzi, milyen sok lelkierőre és örömre van szükség a gyógyuláshoz.

Mindannyian izgatottan vártuk a találkozót, melyre Balatonakarattyán Nóráék „Nekem a Balaton” kávézójukban került sor. Léna és ő az első pillanattól kezdve úgy beszélgettek, mintha már régen ismernék egymást. Bámulatra méltó volt, ahogy Léna sorolta a műsor szereplőit, sőt a Dancing with the Stars műsorát is jól ismerte.

A hosszú beszélgetést csak a finom fagylalt és üdítő elfogyasztása miatti rövid szünet törte meg. Léna még kutyusát is megmutatta nekünk, aki "nagy kópé".
Igen megható pillanat volt, amikor Léna saját bekeretezett rajzát adta ajándékba Nórának. Nóra biztosította Lénát, hogy a rajz kitüntetett helyre kerül majd.

Búcsúzóul jókora ajándékcsomagot, egyebek mellett dedikált könyvet is kapott a kislány Nórától aki azt is megígérte, hogy kapcsolatban maradnak.

Majd 5000 teljesített kívánság után tudjuk és hisszük, hogy személyes a találkozó és Nóra kedvessége nagyban hozzájárul Léna a mielőbbi gyógyuláshoz.


Köszönjük Ördög Nórának és férjének, Nánási Pálnak, valamint kollegáiknak a kívánságteljesítéshez nyújtott segítséget, mindazt a szeretetet, mellyel körülvettek minket.




Patzauer Éva
kívánság-koordinátor
Balatonakarattya, 2023. július 25.



upload:Beszamolok/5156_Lena.jpg

Archívum


Belépés