ZSÜLIETT TERÉZ (10 éves, JÁSZAPÁTI)


Máté nagy szuperhős rajongó, Zsüliett pedig nagyon szereti a hercegnős meséket, így mi más lehetett volna a kívánságuk, mint eljutni a párizsi Disneylandbe, hogy találkozhassanak kedvenceikkel.

Már a repülőút is különleges élmény volt, a Wizz Air személyzete külön köszöntötte a gyerekeket, ők léphettek elsőként a repülőgépre, bemehettek a pilóta fülkébe, ráadásul még egy Wizz Air meglepetésekkel teli táskát is kaptak induláskor a személyzettől. De ez még csak a kezdet volt aznap, hiszen a gyönyörű Disney szállodában újabb hatalmas meglepetés csomag várta az ifjú vendégeket. Az estét már a parkban töltöttük, ahol jobbnál jobb játékokat próbálhattunk ki. Bár fáradtak voltunk, de azért az esti fényjátékot és drón showt, majd a tűzijátékot nem hagyhattuk ki.

Szombaton a teljes napot a 2 park felfedezésével töltöttük. Hol Pán Péterrel repültünk London felett, hol Aladin varázsszőnyegén, vagy éppen Dumbo hátán nézhettünk körbe a parkban. Napközben többször is feltűntek különböző helyeken a mesehősök, így volt alkalmunk Pán Péterrel, Plútóval és Minnie egérrel fotózkodni. A nap egyik fénypontját, a délutáni felvonulást külön VIP helyről nézhettük meg.

Vasárnap reggel fájó szívvel búcsút vettünk Disneylandtől, de hogy aznap se maradjunk meglepetés nélkül, a repülőtér felé vezető úton egy kis kitérőt tettünk az Eiffel-toronyhoz. Fáradtan, de felejthetetlen élményekkel tértünk haza Párizsból.


/ 11






Hálásan köszönjük támogatóinknak, a Wizz Air Hungary Zrt-nek, a Disneyland Paris-nak, a Groupama Biztosító ZRt.-nek, valamint magántámogatóinknak, Szilviának és Balázsnak, hogy valóra válthattuk Zsüli álmát!


Ratimorszky Beáta és Bakonyi Tamás
kívánság-koordinátorok
Párizs, 2023.06.09.

Archívum


Belépés