MÁRTON RICHÁRD (18 éves, BALATONFÜRED)


Marci operett rajongó, kedvenc színésze pedig Peller Károly operett színész. A fiatalember kívánsága az volt, hogy találkozhasson vele. Egy szerdai napon Marci, édesanyjával és nagyszüleivel pont egy kezelésre jöttek fel, majd azt követően az Operett Színházban találkoztunk, hogy Marci kívánsága teljesüljön.

Károly már várta a családot a művészbejárónál, ami nagy szó, mert ott nem mindenki mehet be. A megismerkedés gyorsan ment, Marci közvetlen, jó humorú fiatal, aki boldog volt a találkozó miatt. Károly körbevezetett bennünket az egész Operett Színházban, kulisszatitkokat tudhattunk meg, belenézhettünk a Szépség és a szörnyeteg éppen zajló próbájára is.

Marci még a rendezővel is megismerkedett, aztán a darab forgó színpadán is tett egy kört. Nagyon sok történetet és inspirációt hallott kedvenc színészétől, aki nagyon kedvesen kalauzolta a fiút olyan helyekre a színházban, ahová csak a színészek és az őket segítő személyek mehetnek csak be. Óriási élmény volt Marcinak a délután, ugyan a végére elfáradt, de szerintem ezt egyáltalán nem bánja.




https://youtube.com/shorts/5jBWIjF62sI

Köszönjük Görgényi Tibornak, hogy lehetővé tette, illetve Peller Károly művész úrnak, hogy egy életre szóló élményt ajándékozott Marcinak!

Köszönjük a magántámogatóink segítségét, mellyel valóra válthattuk Marci álmát.


Szilvágyi Erzsébet
kívánság-koordinátor
Budapest, 2023.02.22.

Archívum


Belépés