LEONARD (16 ÉVES, PIRICSE)

A nyírségi kis településen szeretetteljes családi környezetben nevelkedik 3 beteg fiú.
A szülők minden tőlük telhetőt megtesznek gyerekeikért, de jól jött a Csodalámpa segítsége, így pár nappal karácsony előtt valóra is válhatott mindhárom kamasz fiú álma.
Leonard vágya egy laptop volt, melyen tarthatja a kapcsolatot barátaival, szörfözhet az interneten, filmet nézhet, zenét hallgathat.

A kívánság teljesítését követően a családtól az alábbi, szívhez szóló levelet kaptuk:
"Kedves Csodalámpa Munkatársak!
Csütörtökön megérkezett a három kisfiúnak a nagyon várt ajándék. Már szinte hajnalban ébredtek, készülődés, várakozás. A szokásos délelőtti zsivaj, játék elmaradt, ültek egymás mellett és nagyon izgultak.
Eljött a tíz óra, megérkezett Doktor úr. Az örömtől még szinte felállni is nehéz volt nekik, csak fogták a kezükben az ajándékokat és bontották volna fel és már használták volna is, de egy fénykép erejéig még várniuk kellett. Nagyon szépen köszönték Doktor Úrnak, aztán jött a búcsúzkodás. Mikor Doktor Úr elment, aztán vége lett a csendnek, nyugalomnak, jött a beszéd, hangoskodás, öröm a felső fokon. Azt sem tudtam,hogy melyik gyereknek állítsam be a laptopot, tab-ot vagy a szintetizátort. Délután lett mire végeztünk, estére pedig már a szintit is félig-meddig kiismertük, már ment a zene, éneklés.
Kedves Alapítvány és támogatók, akik segítettek, részt vettek a gyermekeim álmainak megvalósításában, nagyon hálásak vagyunk Önöknek. Szavakban elmondani, kellőképpen meghálálni Önöknek nem lehet. Az az öröm, hála a gyermekeink arcán - soha nem felejtjük el, és ezt Önöknek köszönhetjük. Még soha nem volt ilyen szép Karácsonyunk. Köszönjük Önöknek.
Szeretnénk Önöknek kívánni nagyon szép, boldog, békés Karácsonyi Ünnepeket és sikerekben gazdag Boldog Új Évet.
Szeretettel a Rézműves család"

Köszönjük az Erste Bank Hungary Zrt. támogatását, segítségükkel valósíthattuk meg Leonard álmát!







Boris Péter
kívánság-koordinátor
Piricse, 2021. december 16.

Archívum


Belépés