Soma (10 éves, Rábatamási)



Sajnos Soma régóta van kórházban, mostanában nem mehetett haza. Időtöltésként nagyon szeret videókat, meséket nézni, jelenleg más lehetősége nincs is a kikapcsolódásra. A szülei szoktak még neki meséket olvasni, azt is nagyon szereti.

Ezért is van szüksége a laptopra, mert eddig mindezeket telefonon nézte, de sajnos az nem volt túl kényelmes számára, mert megfogni, megtartani sem tudta egyedül. A laptopról segítség nélkül tudja nézni a meséket, az apukája vagy anyukája fel tudja tenni egy kis asztalra.

Nagy örömet szereztünk Somának ezzel a laptoppal!


Köszönjük magántámogatóinknak, köztük Laczkó Gábornak és Letenovics Rolandnak, valamint barátaiknak, hogy segítségükkel teljesülhetett Soma álma.


Bagó György
kívánságkoordinátor
Budapest, 2021.12.14.


Soma édesapja köszöszönetnyilvánító levéllel örvendezetett meg bennünket:




Tisztelt Csodalámpa!

Soma apukája vagyok. Nagy köszönetet szeretnék mondani azon csodálatos tevékenységükért, amit a beteg gyermekekért tesznek. Egyszerűen leírhatatlan számomra az az érzés, ahogy gyermekem kívánsága is teljesült. Sajnos nem épp úgy képzeltük el az elején, hogy a kívánság teljesítése épp az intenzív osztályon fog teljesülni.

De azt mondják, ne a negatív oldalról közelítsük meg a dolgot. Ezt szerintem már Soma születése óta megtanította velünk az élet. Mivel policisztás vesebetegként született, ilyenkor az a kérdés alakul ki az emberben, miért én, miért ő valamint, hogy miért beteg. Na, ezek a kérdések számunkra átalakultak az idő folyamán olyan pozitív gondolatokká, mint például hála isten nem tolószékes vagy hogy nem értelmi fogyatékos.

Visszakanyarodva az intenzív osztályon töltött időkre, ami kb. 4.5 fél hét volt és ami során túléltünk egy szepszist, majd egy agyvelőgyulladást, elmondhatatlan érzés, hogy bár szegény Soma még nem volt teljesen magánál amikor megkapta az ajándékát, DE MEGKAPHATTA ÉS HASZNÁLHATJA. Azóta hála Isten jól van. Bár még hosszú az út, de nem térünk le róla és megcsináljuk. Ebben a sétában óriási segítség az önök és a támogatók munkája.

Mivel személyesen nem sikerült a támogatókkal találkozni, ha lennének kedvesek nevemben, illetve Soma nevében is megköszönni a Segítséget vagy jelen levelemet eljuttatni részükre köszönetünk, illetve örök hálánk jeléül.

KÖSZÖNJÜK SZÉPEN:

Béla és Soma

Archívum


Belépés