Levente (17 ÉVES, ZALACSÁNY)

Levente betegség következtében elveszitette a látását. A zalai nagyfiú a Vakok és Gyengénlátók Intézetében tanul, így pénteken ott sikerült találkoznunk vele és édesanyjával. Egy színfelismerő és fényerősségjelző készülék volt a nagy álma. Az anyuka elmesélte, fia milyen nagyon várja a kívánság teljesülését, már éjszaka alig tudott aludni az izgalomtól. És az örömteli pillanat elérkezett, kézbe vehette az áhított eszközt.
Levente boldog mosolya mindent leírt. Az igazi beállításra otthon volt mód, ahol aztán az összes fellelhető színt ellenőrizte, és sikerült felidézni a színek rég elvesztett csodáját.
Édesanyja az alábbi levélben fejezte ki hálás köszönetét az adományozóknak. Ismét bebizonyosodott, hogy mekkora örömöt tud okozni a beteg gyermekeknek a külső támogatás.
"Kedves Csodalámpa!
Mégegyszer hálásan köszönjük a kívánság teljesítést!
Leventének hatalmas örömöt szereztek. Le sem teszi a kezéből a színfelismerőt, mindennek tudni akarja a színét. Nagyon hasznos kis készülék.
Köszönjük.
Tisztelettel: xxx Szilvia"



Köszönjük a támogatást a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt.-nek, valamint azon felhasználóiknak, akik most váltottak elektronikus vízdíjszámlára – segítségükkel teljesíthettük Levente kívánságát!


Benkóczy Márta
kívánság-koordinátor
Budapest, 2021.november 26.

Archívum


Belépés