EMMA (11 ÉVES, MAKLÁR)

Emma kívánsága nem volt éppen rendhagyónak mondható, de ezen egy cseppet sem csodálkoztam, miután egy kicsit beszélgettem a fiatal hölggyel. 3 éves kora óta sportol, többféle sportágat kipróbált, és végül a triatlon mellett döntött.

Mikor önkéntesünk a kórházban megkérdezte mi lenne a kívánsága, először neki is egy laptop, esetleg egy tablet jutott eszébe. Azonban a véletlen, hazafelé az útjukba sodort egy pólónyomással foglalkozó boltot, és akkor ott megszületett a döntés a kívánságot illetően. Szeretne egy általa megtervezett mezben versenyezni!

/ 3



Az „ifjú tervező” egy olyan 5 részből álló sportruházatot alkotott, amely gyönyörű színeivel és forma világával bármelyik márkás sportruházattal felveszi a versenyt. Ezek után a Csodalámpa dzsinnek csak annyi dolga volt, hogy jó minőségben legyártassa a ruhákat, és átadja tulajdonosának.

A nagy örömöt jól mutatják a képek még akkor is, ha a szájmaszk alatt csak sejteni lehet. Emma, kívánunk sok győzelmet a fantasztikus és egyedi mezekben!


Köszönjük 575 Factory, hogy Emma különleges kívánságában Partnerünk és Támogatónk volt.
Velük teljesülhetett Emma vágya!






Azt, hogy mit jelent adni, a Támogatótól kapott sorok mondják el.

Kedves Kriszta és a teljes Csodalámpa csapata,

Hiszik vagy sem, kellemes érzés, hogy egy ilyen aprósággal, a már-már alap munkánkat ilyen szinten értékelik, elismerik.

Libabőrös is lettem egy pillanatra, miért ha nem az ilyenekért érdemes lelkiismeretesen dolgozni? Köszönjük a kiemelt megemlítést! Sok sikert Emmának és a munkájukhoz, sok gyereknek segítenek nap mint nap. Hajrá, Emma és Csodalámpa!!! Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet!


Felkai Márta
Mocsonoky Andrea
Major Kriszti
kívánság-koordinátorok
Budapest, 2020. december 09.

Archívum


Belépés