ROLAND (3 ÉVES, MONOK)

A 3 éves, Monokon élő Rolandka beülős, elektromos kisautóra vágyott. Kívánságának teljesítésére az adományozó Metrószervíz Kft. képviselőjével közösen, nem sokkal Mikulás napja előtt került sor Monokon, a házuk előtt.

/ 3




A kisfiú az édesanyja kezét fogva izgatottan állt a kapuban, még nem tudta, miért érkeztünk. Nagyon barátságos volt, és minden neszre felfigyelt. “Kamion!” “Motor!” “Autó!” “Versenyautó!” - és mutatott a kis ujjaival a hangok irányába. El lehet képzelni, mekkora volt az öröme, amikor meglátta az adományozó autójának csomagterében a karácsonyi mintás papírba csomagolt óriási dobozt! Amikor elkezdte letépni a csomagolást és megpillantotta a dobozon a piros Mercedes AMG cabrio fényképét, Rolandka örömét látva a mi szívünket is még nagyobb öröm töltötte el! Aztán simogatta a dobozt a kis kezével, boldogan ugrált.. :) És akkor felgyorsultak az események: kicsomagoltuk, beleült, megmutattuk, vezette előre, tolatott, távirányítottá, “szerelte”, tükröket ki-be hajtogatta..
Már kipirosodott az orra, amikor mi felnőttek szóltunk, hogy az autót jobb lenne bevinni az otthonukba. Beleegyezett és bent örült tovább.

Hálásan köszönjük a Támogatóknak és a Csodacsapatnak is, hogy a teljesítés létrejöhetett! Örülünk és köszönjük, hogy önkéntesekként a Párommal együtt, Pap Ferenccel mi vehettünk részt a teljesítésen.


Köszönjük a Metroszervíz Kft. támogatását!
Segítségükkel vált valóra Rolandka álma.



upload:Beszamolok/Metroszerviz.png


Dr. Kiss Edit
Pap Ferenc
kívánság-koordinátorok
Monok, 2020. december 04.

Archívum


Belépés