LILIEN (4 éves, SZOLNOK)


Miért tett meg egy pár hónapos kiskutya majdnem 300 km-et? Lili nagyon szereti az állatokat, és az egyik legnagyobb vágya az volt, hogy saját kutyája lehessen, akivel otthon jókat tud játszani. Ezek után nem is volt kérdés, hogy mit kérjen a Csodalámpától. Egyik rokonuknak van egy francia bulldogja, akit Lili nagyon szeret, így egyértelmű volt számára, hogy ő is pont ugyanolyan kiskutyát szeretne.

Lili nem ült ölbe tett kézzel amíg mi kerestük neki a kutyust, hanem többször is lerajzolta magát a leendő kutyájával, kitalálta a nevét, sőt, még egy dalt is költött neki. Így hát nem CSODA, hogy hamar sikerült találnunk egy tenyésztőt, akinél pont volt Lili számára egy kiskutya, és jelentős árkedvezményt adva segített nekünk teljesíteni Lili álmát.

Egy vasárnap délelőtt érkeztünk meg a hatalmas csomaggal Liliékhez, aki természetesen nem sejtette, hogy milyen meglepetésben lesz része aznap. Izgatottan nyitotta ki a kutyaszállító doboz ajtaját, ahonnan Zara kíváncsian dugta ki a fejét. Pár másodperc múlva már teljesen otthonosan érezte magát új gazdijánál, körbejárta a lakást, kipróbálta a kényelmes fekhelyét, sőt a pórázt rátéve Lili a lakásban meg is sétáltatta. Annyira hihetetlen volt a kislánynak, hogy örökre náluk marad, hogy többször is megkérdezte, tényleg nem visszük el, tényleg mostantól náluk fog lakni? Megígérte, hogy gondos gazdija lesz, és sokat fog vele játszani, foglalkozni.

Kívánunk Lilinek nagyon sok élményt és vidám perceket Zarával!



Video Lili kívánságának teljesüléséről:



Köszönjük Tölösi Roland tenyésztőnek, hogy támogatásával valóra válthattuk Lili álmát, Dr. Perbát József állatorvosnak, hogy segített megtalálni a kutyust, valamint magánadományozóink nagylelkű támogatását, köztük az American International School of Budapest diákjainak, tanárainak segítségét!


Ratimorszky Beáta
kívánság-koordinátor
Szolnok, 2020. november 15.

Archívum


Belépés