RÉKA (18 ÉVES, BUDAPEST)

Réka az elmúlt évben nagyon súlyos nehézségeken ment keresztül. Balesete megviselte lelkileg, melyből sokszor nehéz újból pozitív gondolatokkal hozzáállni a napi élethez.

/ 2




A hosszú hónapok nehézségei után már otthonában, új szobájában leptük meg az éppen 18 évessé vált fiatalt. Kívánsága az volt az alapítványtól, hogy egy élményfestésben vehessen részt. Különösen értékes meglepetés, hiszen egy olyan kikapcsolódásról beszélünk, mely eltereli a figyelmünket a bajokról, a rossz dolgokról, ráadásul egy új énünket ismerjük meg az alkotás pár órája alatt. Így történt Rékával is, aki a kezdeti meglepődés után, nagyon profi módon állt hozzá a festéshez. A Piktortanoda tulajdonosa, Mulik Tünde ajánlotta fel a segítséget és ő maga személyesen, illetve egy kedves kolléganője adta az élményfestés lehetőségét és szakmai támogatását a fiatal lány kívánságának teljesülésében.

Réka csodás képet festett segítségükkel. A Csodalámpától kapott festőkészlettel pedig a későbbiekben is önfeledten alkothat majd.


Köszönjük magántámogatóink, köztük Mulik Tünde és kolleganője támogatását, melynek segítségével Réka kívánsága is teljesülhetett!


Szilvágyi Erzsébet
Mészáros Gabriella
kívánság-koordinátorok
Budapest, 2020. október 30.

Archívum


Belépés