Szandra (13 éves, Csömend)Kórházunkba ismét ellátogatott a Csodalámpa Dzsinnje! Szandra kívánsága egy laptop volt, amely nagy segítségére lehetne a tanulásban, hiszen betegsége miatt sokat hiányzik az iskolából.

A helyes, vékony, barna hajú kislány kontrollra jött a kórházba a szüleivel. Ekkor nyílt alkalmam átadni neki az ajándékot, mely valódi meglepetésként érte. Nagyon örült, nézegette, dédelgette a gépet. Biztos nagy becsben tartja majd!

A kislánynak a tanulás mellett van még egy fontos feladata: minél több tápláló ételt kell fogyasztania, hogy mielőbb megerősödjön. Az új laptop ebben is segítségére lesz, hiszen a neten sok finom recept közül válogathat.

Kedves Dzsinn megint jót tettél! Segítettél egy kislánynak a tanulásban, a barátaival való kapcsolattartásban, könnyebbé tetted számára a bezártság elviselését.

Kedves Szandra! Reméljük, ajándékunkkal hozzájárulhatunk gyógyulásodhoz!


Köszönjük a Slendy jótékony felhívás Csodabogarak tortaaukció szervezőjének, Ojtó Szabolcsnak és a rendezvény kapcsán az adományozó cégeknek, hogy összefogásukkal teljesülhetett Szandra álma.

Az adományozó cégek névsora megtekinthető az alábbi linken:

https://www.csodabogarak.com/Csodabogarak/Esemenyek/195


Varga Andrea
kívánság-koordinátor
Zalaegerszeg, 2020.03.02.

Archívum


Belépés