Noel Tibor (3 éves, Szabadegyháza)



A pici Noel egy távirányítós autóra vágyott, a kívánsága pedig a budapesti Tűzoltó utcai Gyermekklinikán egy vizsgálat előtt teljesült.

Noel kissé félszegen pillantotta meg az autót a kezemben, olyan kíváncsi voltam, mire gondolhatott! Sírdogált az édesanyja karjaiban, így nem is kérdezgettem, csak melléjük ültem a padra, kezemben a nagy doboz ajándékkal, és vártam. Noel néha odapillantott. Aztán egyre többször a csomagra nézett. Aztán egyszer csak abbahagyta a sírdogálást és odahajolt, az egyik kezével megpróbálta kibontani a dobozt.

Édesapja és édesanyja is bátorították. A szülők segítettek Noelnek kibontani a csomagolást, s ekkor a kisfiú már lekéredzkedett édesanyja kezéből, és a lábán állva, izgatottan vette birtokba az autót! Majd egyszer csak feltűnt a mosoly is az arcán, és le-föl szaladni kezdett örömében!

Nekünk is nagy öröm volt látni mindezt a változást, Noel és szülei örömét! Hála az élményért!


A fennállásának 25. évfordulóját ünneplő LeasePlan Hungaria Zrt. különleges felajánlásként Csodabogár-regisztrációjával szeretne 25 gyerek kívánságteljesítéséhez hozzájárulni, melyből most Nikol álma válhatott valóra.

https://www.csodabogarak.com/Csodabogarak/Esemenyek/182


Kiss Edit
kívánságkoordinátor
Budapest, 2020.02.21.

Archívum


Belépés