SÁRA KINGA (15, BUDAPEST)

Sára betegsége és az ismétlődő kezelések miatt magántanuló. Ahhoz hogy kapcsolatban maradjon barátaival és a tanulásban se maradjon le tőlük, nagyon jó lenne egy "komoly" laptop...

2019. szeptember 27-én a budapesti Eötvös József Gimnázium szervezésében került sor a 9. „Séta a beteg gyerekekért” rendezvényünkre, melynek keretében négy budapesti középiskola több száz diákja fejezte ki szolidaritását a beteg gyerekekkel.
Valamennyiük számára fontos volt, hogy a szavakon túl tettekkel, sétájukkal is megmutassák a világnak, hogy odafigyelnek a csodalámpás gyerekekre.

Sárát erre a néhány órára "kikértük" a kórházból... Alighanem nagyon meglepődött, amikor szüleivel megérkezett és meglátta a rengeteg, lufit lengető diákot.

Hamarosan egy kis ünnepség keretében vehette át - kicsit megilletődötten, de szemmel látható örömmel - a diákok ajándékát, a kért számítógépet.

Ezután indult a séta a margitszigeti Bringóvártól, melyhez Sára is csatlakozott.

/ 4Reméljük, hogy diáksereg támogatása és a kívánság teljesülése hozzájárul Sára mielőbbi gyógyulásához is.

Köszönjük a Eötvös József Gimnázium diákjainak, szüleiknek és tanáraiknak, hogy közösen ismét sikerült egy álmot valóra váltanunk.Felkai Márta
kívánság-koordinátor
Budapest, 2019. szeptember 27.

Archívum


Belépés