Balázs (14 éves, Kismaros)



Egy péntek délután érkezett irodánkba Anna, Balázs és Sanyi szüleikkel és két kistestvérükkel. Nagyon vidámak voltak, hisz sejtették, ma talán valóra válik mindhármuk vágya. Hamarosan megérkeztek kedves támogatóink is, hogy átadhassák az ajándékokat. Érdeklődve hallgatták a gyerekek sztorijait, majd előkerült egy hatalmas doboz, amiben Anna meglepetése lapult, aki egy saját TV-t szeretett volna a szobájába, hogy végre nyugodtan nézhesse kedvenc filmjeit, többek között a Vámpírnaplók részeit.
A nagylány kívánságteljesítése után Balázs következett, aki egy laptopot kért. Nagyon örült a szuper laptopnak, amit elsősorban tanulásra fog használni.
Sanyi ekkor már tűkön ült, ő egy mobilt kért az alapítványtól, mert a jelenlegi készüléke már régi volt, szeretett volna egy modernebbet jó kamerával.

A kicsomagolásban a kistesók is segítettek, mindhárom gyermek nagyon örült az ajándékokon kívül annak is, hogy személyesen megismerhették a támogatókat. A kis csapat alig várta, hogy hazaérjenek, és mindenki kipróbálhassa ajándékát.




Köszönjük a Ludwig és Mentesi Kft.-nek , valamint magántámogatóinknak, hogy segítségükkel Balázs kívánsága teljesülhetett!


Ratimorszky Beáta
kívánság-koordinátor
Budapest, 2019. 06.07.

Archívum


Belépés