Amanda (9 éves, Nyírgyulaj)



Amanda már három hónapja kórházban fekszik súlyos betegsége miatt. Harmadik osztályos lenne, ha tudna járni iskolába. Mikor szóba került, hogy kívánhat valamit a Csodalámpa Alapítványtól, néhány nap gondolkozás után megszületett a kívánsága: egy okostelefont szeretne! Mivel szeret meséket nézni, színezős programmal játszani, és nem utolsó sorban beszélgetni a távol levő apukájával és testvéreivel.

Minden nap izgatottan várta, mikor kaphatja meg az ajándékát. Végül nem érte váratlanul a telefon megérkezése, mert előző napon már kiderült, hogy másnap érkezik az ajándék.

Nagy volt az izgalom, mikor megláttak engem a folyosón közeledni. Mire a szobájukba értem, Amanda már gyönyörűen megfésülködve,- és ez nagy dolog ám, hiszen nem igazán szeret fésülködni a hosszú haja miatt, mert fájdalmas dolog kifésülni a sok haját -, az oxigénmaszkját is levéve, várt engem és a hőn áhított telefonját.

Örömmel és kíváncsian bontotta ki a dobozból az ajándékot. Nagyon tetszett neki a telefon szép sötétkék színe és az ezüst csík, ami körülfutotta a tokot. Azonnal tölteni is kezdték, hogy minél előbb használatba vehesse a várva várt telefonját.

A boldogan mosolygó arcán látható volt az öröm, amit ez az ajándék szerzett neki, kis időre elfeledtetve vele a sok baját, betegségét.


Köszönjük Kállai Lillának az általuk adományozott gyönyörű telefont!


Bernhardtné Kati
kívánság-koordinátor
Budapest, 2019.03.07.

Archívum


Belépés