Gergő (5 éves, Budapest)



Gergő nagyon szereti a társasjátékokat, különösen azokat a kártyajátékokat kedveli, amelyeknél okos kis buksiját komolyan használnia kell

Amikor először találkoztam vele, éppen egy komoly logikai játékban győzte le édesanyját és büszkén mutatta, hogy melyik játékról is van szó. Okosan elmagyarázta, hogy ez a logikai kártyajáték egy három részes sorozat egyik része, és neki csak az első rész van meg. Amikor meghallotta, hogy megsúghatja a dzsinnek, ha szeretne valamit kérni tőle, elmosolyodott és nagyon félénken a fülembe súgta: én ennek a sorozatnak a bohócos változatát szeretném kérni a varázslótól.

A dzsinn pedig hamarosan megérkezett egy nagy csomaggal a Tűzoltó utcai Klinikára, ahova Gergő éppen rövid kezelésre érkezett édesanyjával. Nagy volt a meglepetés, amikor a táska titkos rekeszéből előkerültek az ajándékok, a bohócos kártyajátékon kívül a sorozat harmadik része, a"friss" gyümölcsös változat is... a ráadás pedig egy lovacskákból álló komoly logikai fejtörő társasjáték volt.

Gergő gyönyörű szemei felcsillantak az örömtől, de nagyon meg is volt szeppenve a sok ajándék láttán, azt sem tudta melyiket bontsa ki előbb, végül a gyümölcsös változat mellett döntött - kibontotta, végig nézte milyen gyümölcsökkel kell majd harcba szállnia a győzelemért és megállapította, hogy a banán "ízlik" neki a legjobban.

A mosolygós, csendes fiúcska megköszönte az ajándékot, majd megfogta édesanyja kezét és máris meginvitálta az örök vesztes mamát egy partira.

Mielőbbi tejes gyógyulást és nagyon sok örömteli, játékos időtöltést kívánunk.


Köszönjük a Thomas Mann Gymnasium-Deutsche Schule Budapest támogatását!


Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Budapest, 2018.március 22.

Archívum


Belépés