Szabolcs (15 éves, Kiskunhalas)



Szabolcs rendszeresen sportol, a futball mellett kiváló futó, számos serleget elhozott már különféle sportversenyekről. A betegsége miatt azonban az aktív mozgást egy időre abba kellett hagynia, ősztől a budapesti Tűzoltó utcai klinikán kap folyamatosan kezeléseket.

A sok-sok kórházban eltöltött idő miatt egy darabig nem járhat iskolába, ezért egy laptopot kért a Csodalámpától, hogy annak segítségével folyamatosan pótolhassa az elmulasztott tananyagot. Januárban egy komoly műtét vár rá, tehát a gyógyulásig még hosszú heteket kell eltöltenie otthon. A laptopon játszani is lehet, valamint sok-sok érdekes filmet nézni, melyek segítik a kikapcsolódást és elterelik a gondolatait a betegségről.

Szabolcsot és édesanyját dr. Balázs László, az Immobilia Zrt. vezérigazgatója hívta meg a Belváros egyik programjára, méghozzá a Fashion Street télapó-ünnepségére, ahol a szórakoztató műsor mellett a csodalámpás nagyfiú Radics Gigivel közösen kapcsolhatta fel az ünnepi fényeket. Gigi műsora, a kisiskolások éneke, a télapó érkezése a háztetőről, valamint a kigyúló fények mind-mind izgalmas volt Szabolcs számára, de amikor dr. Balázs Lászlótól megkapta a laptopot, azt mondta: „...már nagyon vártam, amint visszaérünk a kórházba, szeretném kipróbálni”.

Kívánjuk, hogy mielőbb felgyógyulj, és újra sportolhass, addig pedig tudj meg minél több információt a laptopon keresztül kinyíló világból.


/ 3




Köszönjük az Immobilia Zrt. ismételt segítségét, hogy támogatásukkal valóra válhatott Szabolcs álma.


Felkai Márta
Budapest, 2017. december 5.

Archívum


Belépés