Dóra (4 éves, Dunakeszi)


Dórikát május óta kezelik a Tűzoltó utcában. Imádja a legókat, ezért kérése is egy ilyen játék volt.

Kezelésre érkeztek fel Budapestre, a dzsinn képviselője ide toppant be hozzá. A doktor bácsi épp az infúzióját kötötte be, amikor a kicsi lány meglátta a hatalmas csomagot a kezemben.

Anyukája karjaiba bújva, hősies bátorsággal várta a pillanatot, hogy végre már az infúziós állványon az ágyához gurulva leülhessen, és kibonthassa a csodát! Dóri ujjongott örömében:

- Majd kiugrok a bőrömből - ismételte folyamatosan.

Először a kórházas dobozt nyitotta ki nagy szakértelemmel, és lapozta át a játék leírását, oldalról, oldalra, alaposan megfigyelve mindent, és folyamatosan boldogan ismételgette:

- Majd kiugrok a bőrömből!

A másik, óriás dobozban egy igazi, „csajszis” lego ház lapult, azt a dobozt is rögvest kinyitotta, és épp oly gondosan, mint az előzőnél, oldalról oldalra végig tanulmányozta a leírást. Minden volt ebben a szuper házban még icipici porszívó is, muskátli az ablakokban, rózsaszín tűzhely, díszpárnák az ülőgarnitúrára!

A kislány óriási izgalommal várta, hogy este végre otthon apuval nekilássanak a játékok összeállításának! Megígérte, ha elkészülnek, küldenek fényképet a dzsinnek, hogy ő is láthassa, milyen csodálatos lett!


Köszönjük a LEGO Manufacturing Kft. újabb támogatását!


Flandera Tünde
kívánság-koordinátor
Budapest, 2017.11.14.

Archívum


Belépés