Amanda (8 éves, Cserszegtomaj)


Csodalámpa ajándék szülinapra!

Ismét csodát tett a Csodalámpa Dzsinnje, boldoggá tett egy gyermeket és hozzájárult tanulásához és a szabadidejének az eltöltéséhez. A nyolcéves kislány, Amanda kérése egy laptop volt, ami egy kivételes kezdeményezés segítségével valósulhatott meg.

Két budapesti fiatal születésnapi ajándékként pénzt kért a barátaitól, hogy abból megvegyék Amandának a laptopot. Nagyon szép gesztus volt részükről. Amikor a két fiatallal, Ernával és Marcival ellátogattunk Cserszegtomajra átadni a laptopot, találkozhattam is velük. Igazi mai fiatalok, lelkesek, érdeklődőek, felelősségteljesek, önzetlenek… csupa jót írhatok Róluk!!

Erna sokat beszélgetett a gyerekekkel, Marci profi fotókat készített róluk. Amanda nagyon örült a hófehér színű ajándéknak, de két testvére is csillogó szemmel nézte azt. Amanda szerény kislány, jó tanuló, szépen ír, amit láthattunk is, amikor a füzetét megmutatta.

Mi korábban elköszöntünk a családtól, Erna és Marci viszont ott maradt és tovább tanította a gyerekeket a laptop használatára.




Köszönjük Kindli Erna és Túri Márton magántámogatóink segítségét!!!


Varga Andrea és Eckert László
kívánság-koordinátorok
Cserszegtomaj, 2017.03.17.

Archívum


Belépés