Kristóf (10 éves, Debrecen)



Kristóf édesapja így emlékszik utazásukra:


Kristóf 11 éves focirajongó, kedvenc csapata a Bayern München. Nagy vágya volt, hogy egyszer élőben is láthassa a csapat játékosait játszani!
A Csodalámpa Alapítvány szervezésében 2016 december 20-án jött létre az utazás. Külön öröm, volt, hogy a szezon egyik legnagyobb rangadóját sikerült kifogni.
A Bayern München, a tabella második helyén álló, Bundesliga újonc Lipcsét fogadta. A vendég csapat kapuját Gulácsi Péter védte. A meccs Kristófnak hozott szerencsét, hisz a Bayern nagyszerű játékkal 3:0-ra verte a Lipcsét, a meccsel így óriási szerencsénk volt. Kiváló ülőhelyünknek köszönhetően mind a 3 gólt jól láthatta és a -2 fokos hideg ellenére is kiválóan szórakozott.
A kirándulás a focimeccsen kívül is tartogatott élményeket Kristóf számára, a szállás minden képzeletünket felül múlt, lehetősége nyílt a páratlan hangulatú müncheni karácsonyi vásáron is nézelődni. Rengeteg új élménnyel és néhány Bayern München relikviával érkeztünk haza karácsony előtt 2 nappal.

......Szabolcs


Köszönjük a budapesti Kempinski Hotel Corvinus vezetőinek és munkatársainak a segítségét, minek eredményeként a Hotel Vier Jahreszeiten Kempinski szálloda Münchenben vendégül látta Kristófot és édesapját, nagy szeretettel fogadva őket!

Köszönjük a kiváló helyre szóló meccsjegyeket Szövérfi Jánosnak és Barthos Zoltánnak!

Köszönjük Kohári György és további magántámogatóink segítségét!


Bakonyi Joli
kívánság-koordinátorbr> 2016. 12.20-21.



Archívum


Belépés