Zsolt (16 éves, Kecel)

Zsolt októberbe került be a szegedi klinika onko- haematológiai osztályára. Beszélgetésünk során eldöntötte, hogy laptopot szeretne, ami megkönnyítené a kezelések alatti tanulását és a társaival, testvéreivel való kapcsolattartást.
A mai napon a Csodalámpa, a Music FM rádió és a Shell ClubSmart segítségével teljesült a kívánsága. Anyukája nagy titokban tartotta azt, hogy meglepetés készülődik a számára. Így, amikor a klinikára jöttek ellenőrzésre és a nagyon kedvező hír, hogy jó a vérképe és még a kívánsága is teljesül, nagy volt az öröm. Jó volt látni a boldogságot Zsolt arcán.
A rádió műsorvezetője ezt követően telefonon beszélt Zsolttal, aki elmondta, nagyon örül, mert nem szeretne lemaradni a társaitól, velük együtt akar haladni a tanulásban, amihez nagy segítség a most kapott szuper programokkal felszerelt laptopot.

Köszönjük a 89.5 Music FM Jótündére és a Shell ClubSmart felajánlását, így segítségükkel az ünnepek előtti többhetes országos kampányuk keretében teljesülhetett Zsolt álma.


Nagy Andrea
Kívánságkoordinátor
Szeged, 2016. 12.21.

Archívum


Belépés