András (14 éves, Mány)



András egy igazi kamaszfiú, teli álmokkal, tervekkel, titkos álmai megvalósításához pedig már régen vágyott egy komoly laptopra. Mikor a dzsinn megtudta, hogy a mindig kedvesen mosolygó kamaszfiú kívánsága egy igazi, "férfiasan komoly" laptop, boldog izgalommal kezdett szervezkedni, hogy András mielőbb magához ölelhesse a régen megálmodott csodát.

A fiatalember kívánsága támogatónk, a Cisco Systems Magyarország Hungary Ltd. segítségével nagyon hamar teljesülhetett. András éppen a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán tartózkodott kezelésen, mikor megleptük az ajándékkal. Huncutul mosolygós szeme elárulta, hogy már sejti érkezésünk okát, így aztán az elegáns laptopot azonnal elővarázsoltuk a hatalmas dobozból és András az izgalomtól és boldogságtól kipirult arccal köszönte meg az ajándékot... és akkor végre elárulta, hogy micsoda komoly tervei vannak, aminek megvalósításához pont egy ilyen laptop csodát álmodott meg. Igazi kamasz lelkesedéssel mesélte el nekünk, hogy a csevegésen, levelezésen és a különböző érdekes, a világot felfedező honlapok használatán kívül, a laptopot zeneszerzésre szeretné használni..., heavy metal, hard rock, jazz és ki tudja, majd még mi kerekedik ki a komoly erőfeszítésből!

Nagyon megörültem a terveinek, hiszen a Csodalámpás gyerekek között már sok kis zenész palánta van a dzsinn ajándékainak jóvoltából: fuvolás, dobos, hegedűs, gitáros - és most születőben van egy zeneszerzőnk! Lehet, hogy a későbbiekben összeáll egy Csodalámpás zenekar?? Mikor ezt megemlítettem Andrásnak, csak mosolygott és annyit mondott: minden lehetséges! Igen András, a Te akaraterőddel minden lehetséges és biztos megvalósul valamennyi álmod!

Kedves András, kívánunk Neked mielőbbi teljes gyógyulást, nagyon sok örömöt a laptop használatában és a zeneszerzésben! Reméljük, hogy az első koncertedre meghívod kedves támogatónkat és a Csodalámpa csapatát is.




Köszönjük Beszédes Viktória személyes részvételét a kívánság teljesítésénél.

Köszönjük a K&H mozdulj! maraton- és félmaraton versenyen résztvevő Cisco Systems Hungary Ltd. „Csodabogarak” futócsapatának jótékonysági gyűjtését, melyből sikerült András álmát valóra váltani.


Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Budapest, 2016.július 5.

Archívum


Belépés