Gergő (9 éves, Budapest)

Gergővel többször találkoztam és beszélgettem mire végre elárulta, hogy mit is szeretne kérni a dzsinntől. Nagyon vágyott egy saját tabletre, mert igaz hogy apának van otthon - mondta nagy komolyan, de hát apa egész nap dolgozik, üti-veri a billentyűket, én pedig sosem tudok játszani vagy levelezni a haverokkal.

Ezek olyan komoly panaszok egy kisfiú szájából, amit azonnal orvosolni kell - gondolta a dzsinn és máris elindult megkeresni a kisfiú számára legszuperebb tabletet, amit még apa is megirigyelhet!

Bizony nagy feladatot kapott a dzsinn, hisz egy olyan Samsung tabletet kért Gergő, amelyen már nagyon komoly játékokat lehet játszani, de hát azt már minden Csodalámpás gyerek tudja, hogy az álmok valóra váltásában nem ismerünk lehetetlent.

Mikor a megálmodott kinccsel megérkeztünk a Tűzoltó utcai klinikára, Gergő kicsit bágyadtan feküdt az ágyban, de miután mindig hajlandó bármilyen huncutságra, azonnal sikerült kicsábítani a társalgóba, ahol igazi meglepetés várta.


Támogatónk, Gábriel Péter a háta mögül elővarázsolta Gergő titkos álmát, a minden képzeletet felülmúlóan elegáns, fiúsan fekete tabletet.

Gergő csak fogta a "csodát" és annyira zavarban volt a meglepetéstől, hogy az általában élénken csacsogó fiúcska szinte meg sem tudott szólalni nagy ámulatában. Mikor végre elhitte, hogy ez a gyönyörű, mindentudó tablet visszavonhatatlanul az övé, hálás szemmel köszönte meg Péternek az ajándékot, majd a köszönetet egy komoly, "férfias" kézfogás követte.

Gergő, kívánunk Neked mielőbbi teljes gyógyulást és sok-sok izgalmas játékot, örömteli időtöltést a kapott ajándékkal.


Köszönjük Gábriel Péter szíves támogatását és személyes részvételét a kívánság teljesítésénél.


Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Budapest, 2016. március 17.

Archívum


Belépés