Alex Gábor (4 éves, Budapest)

Magyarországon vélhetőleg viszonylag kevés embernek van Mercedes G osztályú AMG autója.
De hogy közülük senki sem autózott eddig a Budapest Marriott Hotel Peppers Grill-jének asztalai között, az bizonyos.

Márpedig Alex éppen ezt tette…

De kezdjük az elején.
Alex egy beülős Mercedes kisautót kért a Csodalámpától. Úgy alakult, hogy régi támogatóink összefogása kellett a fenti „lehetetlen” álom megvalósításához: a Fundamenta Személyi Bankár és a Budapest Marriott Hotel támogatása is szükséges volt a meglepetéshez.

Alex kívánságát egy rendkívüli jótékonysági „Kívánságkonyha” keretében teljesítettük, ahová a Fundamenta vezetőit és Csodalámpát támogató munkatársait hívtuk meg a Marriott Hotel segítségével, egy igazi élményfőzésre.

Alex először kissé visszahúzódó volt, ami nem is csoda, hiszen egy számára szokatlan környezetben, hirtelen tíz-egynéhány úr és hölgy vette körül…
Azután – ekkor még messziről távirányítva - begördült a fantasztikus autó, és … Alex pont olyan visszafogott maradt. Mi lesz ebből?!?

Némi barátkozás után Alex mégis csak kibújt édesapja mögül és beült az autócsodába. Enders úr, a hotel igazgatója mutatta és magyarázta, mi, hogyan működik, és azután lassan megtört a jég… és Alex gázt adott!
Sajnos egy asztal kicsit útban volt, de a pici koccanásnak szerencsére semmi nyoma nem maradt.

/ 6



Közben elkezdődött a kívánságkonyha-program is, a kisfiút körülvevő „tömeg” kissé megritkult, s így már autózni is nyugodtabban lehetett.
Alex is felderült, átszellemült arccal hajtott végig az asztalsor előtt. Természetesen Enders úr és az édesapa segítette az első „gázfröccsöket” és kanyarokat.

Hazamenetel előtt Alex gondosan zsebre vágta a kocsi kulcsait, majd mosolyogva búcsúzott el vendéglátóitól.

Kedves Alex! Sok vidám autózást és mielőbbi gyógyulást kívánunk!

Ezúton is köszönjük a Fundamenta Személyi Bankárok és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. vezetőinek és munkatársainak évtizedes támogatását, a Budapest Marriott Hotel segítségét a jótékonysági kívánságkonyhák sikeréhez és ahhoz, hogy Alex kívánsága ilyen különleges körülmények között teljesülhetett.




Patzauer Éva és Felkai Márta
kívánság-koordinátorok
Budapest, 2015. október 29.

Archívum


Belépés