Sára Rebeka (10 éves, Dunaharaszti)


A Dunaharasztiban élő Sára legnagyobb álma teljesült, amikor példaképével, a legkedvesebb előadójával, Zoránnal találkozhatott. Amikor a kívánságteljesítésről beszélgettünk, azt mondta, türelmesen vár, hiszen tudja, a művész nagyon elfoglalt. A kórházban a csodalámpás szobatársait is azzal biztatta, ha a csodatündérek megígérték, akkor teljesítik is az álmokat.

Amikor a Csodalámpához érkező 3000. kéréssel Zoránt megkerestük, azonnal igent mondott, és menedzserével együtt készségesen segített a szervezésben. A nagy találkozásra Szigetszentmiklóson egy koncert előtt kaptunk lehetőségét, ahol Sára megnézhette, ahogy a művész a zenésztársaival egyesével végigpróbálja a beállásokat, a fényeket, az összhangzást.

A kislány már ettől is nagyon boldog lett, fülig ért a szája, pedig az igazi ajándék csak ezután következett, amikor személyesen is beszélgethetett a kedvencével. Sára elmesélte, hogy otthon is a művész dalait hallgatja, kívülről tudja mindegyiket, nagyon tiszteli Zoránt. Készített is egy szép karkötőt ajándékba, melyet a művész örömmel elfogadott, és cserébe a legújabb lemezét dedikálta Sárának.

Bár még órákig hallgattuk volna Sára érdeklődő kérdéseit, és a válaszokat, de a találkozó lassan véget ért, hiszen kezdődött a majdnem 2 és félórás szuper koncert, melyet nagyon élveztünk. Sára kipirultan, mosolyogva tapsolt, s fantasztikus élményekkel ért haza.


/ 2



Köszönjük a művész úrnak, Zoránnak és menedzserének, Geszti Margitnak, hogy teljesítették Sára álmát.


Felkai Márta és Sípos Zsuzsanna
kívánság-koordinátorok
Szigetszentmiklós, 2015. október 3.

Archívum


Belépés