Kitti Virág (6 éves, Balmazújváros)




A 7 éves balmazújvárosi Kitti vágya 2015. június 2-án teljesült, amikor családjával együtt egy különleges születésnapi meglepetésben volt része. A Fővárosi Állatkert előtt találkoztunk 10 órakor és elindultunk felfedezni Kitti kedvenc állatait. A sétát az elefántoknál, a kislány kedvenceinél kezdtük, ahol Asha, a 2,5 éves kiselefánt bűvölte el a családot. A Szavanna-házban láttunk még zsiráfokat, zebrákat, orrszarvúkat. Ezután a nagymacskák felé vettük az utat, ahol egy fa oroszlánon ülve a testvérei sztárfotókat készítettek a boldog ünnepeltről.

A Madagaszkár-háznál a szabadon élő lemurok nevettették meg Kittit boldog hancúrozásukkal. Nagy öröm volt látni Kitti érdeklődését a „Kertészkedő állomáson”, ahol szakembernek tehette fel kérdéseit.

A születésnapi ebédet a Barlang étteremben fogyasztottuk el, ahol Kitti a kedvenc ételét választhatta. Nagy meglepetés volt számára az ebéd után tűzijátékkal és macifigurával érkező torta.

Délután a Holnemvolt Parkba sétáltunk át, ahol újabb látnivalók vártak bennünket, Kitti zoocsemegével megetette a kiskecskéket és játszott „Manófalván”, ahol nyuszik és tengeri malacok várják a gyerekeket.

Felnőtteket meghazudtoló kitartással, lelkesedéssel és óriási érdeklődéssel vett részt Kitti a fárasztó, de nagy élményt jelentő szülinapi programon.

Mindannyiunk számára nagy öröm volt osztozni Kitti boldogságában, aki a nap folyamán többször is megköszönte az élményt és a meglepetést.


/ 4




Köszönjük magántámogatóink segítségét, mellyel valóra válhatott Kitti álma.

Reguliné Gyura Magda és Ugrai Erika
kívánság-koordinátorok
Budapest, 2015. június 2.

Archívum


Belépés