Ferenc Dominik (6 éves, Szeged)

Ferike már műtét után van, gyógyulófélben. Minden szombat este nézi a pankrációt a tévében, harminc pankrátort ismer név szerint, sőt a kezelőorvosokat és a nővéreket is kiokosította már a műfajról.

Nem lehetett kérdés, mi Ferike kívánsága: szeretne élőben pankrációt nézni és pankrátorokkal találkozni. Igen ám, de hogyan? Szerencsére - először fennállása során - Budapestre látogatott a WWE élő showja.

A Csodalámpa megszervezte, hogy Ferike a szüleivel részt vehessen a show-n, a magyar és az amerikai szervezők pedig lehetővé tették, hogy a színfalak mögött személyesen beszélhessen egy valódi pankrátorral. Nagyon várta, ki lesz az, mert ez végig titok volt...

Aztán kiderült: Dolph Ziggler (akinek valódi neve Nemeth és a Wikipédia szerint magyar származású) beszélgetett vele.
Ferike száz kérdéssel készült, de a sztár társaságában kissé inába szállt a bátorsága... Persze így is beszélgettek 10 percet, készült közös fotó, aláírt poló és magazin.

Elfoglaltuk helyünket az Aréna nézőterén, hamarosan elkezdődött a show.
Ferike minden pankrátort ismert, végigszurkolta a két órát. Ahogy édesapja elárulta nekem: "Azt mondta reggel, apa, bárcsak sose érne véget a mai nap."
Műsor közben még egy különleges "ajándékot" is sikerült megszereznie: Roman Reigns mellettünk vonult be az küzdőtérre, és egy hajszála Ferike kezében maradt...

/ 4



Az utolsó, a főmeccs mindenki - így Ferike - szupersztár kedvence, John Cena és Rusev, az orosz hódító között zajlott. Tízezer ember ünnepelte felállva Cena bevonulását. Nagy harcban végül az amerikai Cena legyőzte az orosz Rusevet.


Köszönjük a Live Nation Magyarország és a BudapestAréna munkatársainak a kiváló helyekre szóló jegyeket, s hogy megszervezték a személyes találkozót a Pankrátorokkal. Külön köszönet Nagy Attilának, valamint a Budapest Taxinak, hogy segítettek a család szállításában, és a Hilton Budapest Hotel vezetőinek a gyönyörű szállásért, hiszen így a támogatók közös segítségével teljesülhetett Feri álma.




dr. Dancs Gábor és Felkai Márta
kívánság-koordinátorok
Budapest, 2015. április 17.

Archívum


Belépés