Melinda (15 éves, Tószeg)


„Merj kívánni, mert a kívánság a remény forrása, s a remény éltet bennünket”

A 15 éves, Tószegen élő Melinda álmodott és kívánt. Laptopot kért a Csodalámpától. Melinda álma és a Fundamenta-Lakáskassza, SZEB Észak-Dunántúli Régiójának munkatársainak álma, melyben elterveztük, hogy csodát varázsolunk egy beteg kisgyermek mindennapjaiba összetalálkozott és a kívánság valóra vált.

Betegsége miatt, Melinda nem járhat moziba, nem járhat koncertre, az iskolát is magántanulóként végezte. A laptop elrepíti Melindát a filmek, és a zene világába, enyhíti számára, az elzártság nyomasztó érzését.

A Melinda édesanyjával megbeszéltük, hogy meglepetésként érkezünk. Mikor beléptünk, egy nagyon meglepett, de a boldogságtól csillogó szemű kislánnyal találkozhattunk. Édesanyja titkon elmesélte, hogy nemcsak filmet néz, zenét hallgat Melinda, hanem történeteket ír, melyek az Ő kis titkai. Ígéretet is kaptunk arra, hogy készül majd számunkra egy kis történet, mely az álom beteljesüléséről szól majd.

Bízunk abban, hogy a laptop segítséget ad abban, hogy Melinda élete teljesebbé váljon.


Jakabné Kovács Eszter
irodai referens,
a SZEB Észak-Dunántúli Régió munkatársai nevében


Kedves Andrea!

Az egész család nevében szeretnénk köszönetet mondani a Melindának küldött laptopért, amit azóta is nagy örömmel használ. Remélem, hogy a jövőben minél több ember meg fogja ismerni ennek az alapítványnak a mindenre elszánt gondoskodó munkáját, amellyel annyi rászoruló gyermeken segítettek már.

Hiszek abban, hogy további kitartó és áldozatkész munkával még sok személyhez eljut a segítség és az információ, amely az egész országban szétterjedve minél több embernek jelenthet örömöt, másrészt boldogságot, hogy segíthettek illetve segíthetett. A továbbiakban is kívánok az egész alapítványnak, különös tekintettel Bódis Tibornak, Jakabné Kovács Eszternek, Nyilas Mihálynak és Bodor Vandának ilyen jó munkát, valamint nagyon nagyon-nagyon szépen köszönjük, hogy elfáradtak hozzánk és meglepték Melindát.

Melindától a jövőben hamarosan továbbítjuk az ígért történetet. Addig is pici türelmeteket kérjük:)

Tisztelettel és köszönettel: ***** Brigitta (Melinda nővére)
Tószeg. 2014.11.18.


Köszönjük a Fundamenta SZEB támogatását!

Archívum


Belépés