Dániel (17 éves, Budapest)

Dani számára pénteken jött el a várva várt nap: a helyszínen követhette végig a Forma-1 Magyar Nagydíj eseményeit.
A jegy fedett helyre szólt, így nem okozott problémát a meleg, napsütéses idő a hétvége további részében sem.

Dani a tribünről érdeklődve figyelte a boxban zajló munkát, és az első szabadedzést a célegyenesben tekintettük meg.

Ezután jött Dani számára egy nagy meglepetés: a Williams Martini Racing vendégeiként a csapat, illetve a Martini képviseletében végigsétáltunk a Paddockon és egy hideg italra is vendégül láttak bennünket.
A GP2 szabadedzését itt néztük végig, majd megnéztük a csapat munkáját a boxban.

Ezután jött Dani számára egy újabb meglepetés: Felipe Massával, a csapat versenyzőjével személyesen találkozhatott a motorhome-ban, ahol aláírta a csapatsapkát, illetve közös képet is készítettünk.

/ 4Szombaton, illetve vasárnap is nagy izgalommal nézte végig a Forma-1 mellett a betétfutamokat is.
Szombaton láthattuk ahogy Damon Hill, illetve Johnny Herbert - immáron a SkySports kommentátoraiként - készítik a műsort. Johnny Herberttől sikerült autogramot is szerezni.

Hihetetlen élményként élte meg ezt a három napot Dani (főleg a Paddock látogatást!), melyet ezúton is köszön mindenkinek, aki lehetővé tette ezt számára.


Lampért Dénes
kívánság-koordinátor
Budapest 2014.07.26.

Dani nevében is köszönjük ifjú támogatónk, Sadie segítségét, aki így meséli el, miért lett támogatónk:


Néhány évvel ezelőtt egy nem mindennapi lehetőségnek köszönhetően 500 000 forintot kaptam a munkámért.
Nemrégiben úgy döntöttem, hogy a pénz nagy részével szeretnék azokon a gyerekeken és tinédzsereken segíteni, akik a nagyon súlyos betegségük miatt nem élhetnek normális gyerekkorukat. Szeretném egy kívánságukat teljesíteni és ezzel őket boldoggá tenni. A Csodalámpa Alapítvány segítségével két gyerek kívánságát már sikerült valóra váltanom.

Őket Daninak illetve Olivérnek hívják.

Dani a Forma 1 re szeretett volna eljutni és ott találkozni egy versenyzővel. Ő 17 éves és súlyos ******gyengeségben szenved ( M*** g***) 13 éves kora óta. Nagyon kedves fiúról van szó, aki még akkor is másokon, hajléktalanokon segített, amikor ő maga náluk rosszabb állapotban volt.
Szerencsére már jobban van és a rengeteg gyógyszer, orvosi kezelés segítségével remélhetőleg hosszú és boldog életet élhet.

Olivér 4 éves és v*******a van. 1 évesen csontvelő átültetésen esett át. Ő is jobban van, de 2 hónaponként kontrollra jár vissza. A családjával nemrég új házba költöztek. Csongor ide a kertjükbe szeretne egy saját játszóteret. Az ő kívánsága jövő héten teljesül, amikor a családommal ellátogatunk Szombathelyre és segítünk összeállítani.

Remélem sikerült őket boldoggá tennem és egészséges, hosszú életük lesz.

Archívum


Belépés