Flávió (12 éves, Kelebia)




Flávió kívánságának teljesítése:
Kiskecske helyett nagyképernyős televíziót vittünk Flávióhoz Kelebiára… És szokás szerint hatalmas adag szeretetet kaptunk cserébe, köszönjük! Íme a történet…

Tavaly novemberben indult Flávió egyezkedése a Csodalámpával. Nem volt könnyű dűlőre jutni, hogy mi legyen az ajándék... Végül arra jutottunk, hogy természetfilmek nézegetéséhez jól jönne egy tévé Fláviónak.

A 12 éves fiú édesanyja, édesapja, testvére is ott volt, amikor megtaláltuk a házikót, bevittük a nagy dobozt és kibontottuk az ajándékot. A polcok tele érmekkel, a falak tele rajzokkal és oklevelekkel… látszik, hogy egy jó focista és kiváló rajzos lakik a szobában. Flávió egyelőre az ablakból figyeli az udvari hinta mögött szaladgáló kiscsibéket, és hátul az erdőt, amit nagyon vágyna már bebarangolni.

A fotókhoz: Flávió és anyukája megmutatta nekünk, milyen sokan összefognak, vért adnak Kelebián, hogy a betegeknek segíthessenek. Büszkén mutatták meg nekünk a véradók hosszú névsorát. A másik képen ott egy focilabda, amit a futballisták aláírtak Fláviónak, hogy érezze, mennyire várják vissza. És ott lóg a falon az angyalka is, aki Fláviót minden klinikai útjára elkíséri.

Kívánjuk, hogy hamarosan újra mehess sportolni, erdőt járni, addig is köszönjük az ajándék rajzot! Sok örömet, egészséget kívánunk az új tévédhez!



Köszönjük a KPMG Hungaria Kft. támogatását!


/ 2




Dr. Kapás Ferenc, Kapás Csilla
kívánság-koordinátor
Kelebia, 2014. április 15.

Archívum


Belépés