Nikoletta (3 éves, Eger)







Egy valóban szép februári napon találkoztam Nikivel és családjával, hogy együtt elmenjünk az Európa 2000 Középiskolába, ahol a diákok egy óriási meglepetéssel várták a kislányt.

Mikor Nikit megkérdezte a Csodalámpa dzsinnje, hogy mit szeretne kérni tőle, a kislány csak annyit mondott, hogy nagyon szeret rajzfilmet nézni és a kedvence Scooby Doo. A szellem már tudta is hogy kihez kell fordulnia segítségért, néhány telefonhívás, és már készen is állt a fantasztikus terv.

Azon a napos téli délutánon Niki ugyan kicsit fáradtam, de nagyon kíváncsian tartott velem, amikor szüleivel együtt egy taxis túrára invitáltam avval, hogy az út végén igazi meglepetésben lesz része, és nemcsak neki, hanem bátyjának, Krisztiánnak is, aki elkísérte húgocskáját.

Az iskolában már nagyon vártak bennünket, a diákok ugyanolyan izgatottak voltak, mint a kis vendég és családja. Nem is húzták sokat az időt a fiatalok, és gyorsan átadásra kerültek az ajándékok. Először is egy hatalmas szatyor benne egy hordozható DVD lejátszóval, melyen bárhol és bármikor nézheti a kislány a meséit. Ezután egy fantasztikus párna, rajta kedvenc kutyájának képével, aki most már egész éjszaka vigyázza álmát és sok-sok rajzfilm, amit a diákok hoztak neki, hogy ő is örömet találjon bennük, ahogy régen ők is.

És ezután jött még az, ami az igazi „meglepi” volt. Az ügyes médiás diákok egy félóra alatt belevarázsolták Nikit és bátyját egy igazi Scobby Doo-s filmbe, hogy ezután bármikor láthassák saját magukat kedvencükkel együtt.

Egy gyors ebédre még volt idő, mielőtt hazaindult a vonat és az ajándékokkal megpakolt kicsi lány a családjával együtt egy felejthetetlen délutánnal a háta mögött fáradtan, de boldogan búcsúztak az iskola tanáraitól és diákjaitól.

Kívánjuk, hogy nagyon sokszor nézd meg a kedvenc filmed, és hozzon sok örömet neked az a sok rajzfilm!




Köszönjük az Európa 2000 Közgazdasági, Idegenforgalmi és Informatikai

Középiskola tanárainak és diákjainak az ismételt segítséget!



/ 6





Mocsonoky Andrea
kívánság-koordinátor
Budapest, 2014. február 20.

Archívum


Belépés