Kata (17 éves, Mezőberény)


Katát már évekkel ezelőtt megkerestem azzal a lehetőséggel, hogy lehet egy kívánsága az alapítványtól. Voltak is gondolatai és elképzelései, de egyiket sem tartotta véglegesnek. Váratlanul ért a telefon, mikor a pesti kolléganők értesítettek, hogy mielőbb teljesítsem Kata kívánságát, mert már támogatója is akadt.

Így Kata anyukájával mindent nagy titokban leegyeztettem és megjelentem a mezőberényi otthonukban. Kata nagyon meghatódott és nagyon boldog volt, mert a laptop mellé egy szép laptoptáskát és finom édességet is kapott.

Betegsége majd olyan munkát tesz számára lehetővé, ami otthon és ülve végezhető, ezért terveiben számítástechnikával kapcsolatos tanulmányok szerepelnek, amiben fő segítsége lesz ez az új komoly laptop.



Köszönjük támogatónk, a Jobconcept Kft. segítségét!






Lengyel Andrea
kívánság-koordinátor
Mezőberény, 2013. december 23.

Kedves Csodalámpa Alapítvány! Kedves Támogató!


Nagyon nagy tisztelettel és szeretettel szeretném megköszönni,hogy Katám kívánsága teljesülhetett. Nagy meglepetés volt,hogy az ajándékot: a laptopot, a laptop táskát, a "csajos" vezeték nélküli egeret még karácsony előtt átvehette itthon, az ő birodalmában, a szobájában.

Miután kibontotta a csomagot, igazából csak annyit tudott elsőre mondani röviden, tömören, hogy ez nagyon durva!

Természetesen nagyon nagy örömmel vette át Lengyel Andreától és kísérőitől a becsomagolt ajándékot. Ez az eszköz az ő társa is lesz egyben, mivel magántanuló, így nagy segítség lesz a tanulásban is neki, na meg a szórakozásban (zene,játék,film ). S végre nem kell közösködni a bátyjaival. Szóval mindenki öröme határtalan volt.

Mindenkinek, aki a Kata kívánság teljesítésének részese volt, dolgozott rajta, a támogatónak, aki felajánlotta illetve megvásárolta a laptopot, azoknak akik elhozták ide az otthonunkba, még egyszer köszönjük önzetlenségüket!



Köszönettel: a G**** család Mezőberényből


Archívum


Belépés