Nikoletta (11 éves Budapest)





Niki már egy igazi nagy hölgy, nem lehetett előtte titkot tartani, főleg mivel a nagykovácsi Amerikai iskolába volt hivatalos édesanyjával együtt egy kis ünnepségre. A nagylány hamar rájött a turpisságra hogy vajon miért kell neki odamennie. Hát persze hogy a kívánságát teljesítik a diákok!

Az iskola felső tagozata gyűjtött neki és még két kis társának adományokat a szeptemberben megtartott Walk the wish rendezvény keretében, és most jött el az ideje hogy a meglepetés a jogos tulajdonosához kerüljön.

Nem kis megilletődéssel ültünk be együtt a hatalmas színházterembe ahol sok-sok gyermek kíváncsian várta az ünnepélyes átadást. Egy kicsit készültek is a gyerekek „Nikiből”, kapott sok-sok kérdést, amelyre adott válaszát megosztották a résztvevőkkel is, kérdésként feltéve, hogy mit is kért Niki valójában.

A válasz egy hosszú perc után el is hangzott: fehér iPad minit!

És a fehér iPad mini hamarosan már Niki kezében volt, aki már alig várta, hogy kibonthassa és végre elkezdhessen vele ismerkedni. Kívánjuk Nikoletta, hogy nagyon sok hasznos és boldog órát tölts a kis gépeddel!




Köszönjük az American International School of Budapest támogatását!





Mocsonoky Andrea
kívánság koordinátor
Nagykovácsi, 2013.11.20.


Archívum


Belépés