Krisztián (8 éves, Lippó)



Krisztián 8 éves kisfiú. Az első osztályt épp elkezdte, mikor kiderült, hogy beteg! Hosszú heteken, hónapokon keresztül hősiesen tűrte a gyógyítás minden fázisát, s mindemellett szorgalmasan tanulmányozta a számok és betűk halmazát. Mikor decemberben hazamehetett, a már tanult betűkből alkotott szavakat, mondatokat, folyékonyan olvasta.

Mivel Krisztián még sokáig nem találkozhat osztálytársaival, barátaival, családtagjaival, ezért jó ötletnek tartottuk, hogy a Csodalámpa dzsinnjétől egy laptopot kért, mely segítségével skype-olhat a rég nem látott ismerősökkel, s a tanuláshoz is segítségére lehet a masina.

Egy „ambulanciás napon” randevúztam támogatóinkkal: Kéri Csabával és Hildával, akik a Havervagy! baráti társaság képviseletében adták át az ajándékot.

Krisztián nagyon zavarban volt, mikor Csaba elmondta, kik ők, és miért jöttek. Megilletődve vette át a laptopot. Hilda rögtön odaült a kisfiú mellé, és együtt üzemelték be a gépet. Krisztián gyorsan oldódott, örömmel vette birtokba az ajándékot. Támogatóink ellátták őt praktikus tanáccsal, ötlettel.
A vidám kis délelőttünknek hamar vége szakadt, mert Krisztiánékat várta a mentő, hogy hazaszállítsa őket Lippóra.

Reméljük, Krisztián, hogy kicsit feledtetjük veled a mindennapi nehézségeket, s nagyon sok kellemes és hasznos órát töltesz majd a laptoppal!




Köszönjük a Havervagy! közösségi portál támogatását!!








Pallag Erika
kívánság-koordinátor
Budapest, 2013.02.07.

Archívum


Belépés