Henrietta Patrícia (5 éves, Gyugy)

Kaland Gyugyon..

Kalandos körülmények között jutott el a Csodalámpa dzsinnje december közepén Gyugyra, a Balatonboglártól délre fekvő kis faluba, hogy valóra váltsa egy őzikeszemű kislány, Heni álmát.
Egy kedves fiatal pár, Vásárhelyi Tünde és dr. Pete Gábor úgy döntöttek, idén karácsonykor az egymás megajándékozására szánt összeget más, nemes célra fordítják, teljesítik belőle a kis Heni kívánságát. Heni egy emeletes ágyat kért a Csodalámpától, hogy ezentúl azon aludhassanak ikertestvérével, Zsuzsival.

Jómagam már megérkeztem a családhoz, amikor Tünde hívott, hogy a GPS-t követve elakadtak a hatalmas sárban egy földesúton. Szerencsére a család férfitagjai, barátaik, s egy traktor segítségével hamar kiszabadították Tündiéket, így a gyors ismerkedés után teljes létszámban felsorakoztunk a munkálatokhoz.

/ 3



Először is helyet csináltunk az új ágynak a kis szobában, mely Heni és öt lánytestvére - Zsuzsi, Brigi, Szandi, Andi és Szilvi - hálóhelye, majd nekiláttunk összecsavarozni a bútor elemeit. Gábor ügyességének, s a sok segítő kéznek hála, gyorsan végeztünk, másfél óra múlva már a vadonatúj emeletes ágyon ugrándoztak, kacarásztak a lányok.

Kedves Heni, kívánom, hogy még sok-sok boldog percet tölts el a szép, új ágyadban!

Neked és a családod valamennyi tagjának szeretetteljes, meghitt karácsonyt és boldog új esztendőt kívánok egészségben és békességben!


Heni nevében is köszönjük Vásárhelyi Tünde és dr. Pete Gábor támogatását!

Lakatos Edina
kívánság koordinátor
Gyugy, 2012.12.15. í/i>

Archívum


Belépés