Stefánia (14 éves, Celldömölk)

Mikor Stefi elmondta nekünk a kívánságát, hogy a világhírű gitárossal szeretne találkozni, Satriani úr épp (és már) messze járt... Stefi azonban nem kívánt ehelyett mást, inkább várt példaképére ... és közben szorgalmasan tanult tovább gitározni.

Amikor kiderült, hogy 2012. nyarán G3 koncert lesz Budapesten, "szervezkedni" kezdtünk. A koncert szervezője, a Showtime Budapest kft. sietett segítségünkre, és közreműködésükkel Stefi személyesen találkozhatott a koncert előtt nemcsak Joe Satriani-val, hanem a másik két, ugyancsak világhírű fellépő társával, Steve Vai-val és Steve Morse-zal.
(A Showtime régi támogatónk, 2004-ben segítségükkel sikerült egy David Copperfield-del való találkozást megszerveznünk.)

A három művész nagyon kedves volt Stefihez, váltottak pár mundatot, kérdéseket tettek fel és kérdésekre válaszoltak: melyik a kedvenc zenekarod, milyen gitáron játszol, mióta, stb. Utána más rajongókkal is beszélgettek pár szót, de Steve Vai még egyszer odajött Stefihez, kitartást és jó egészséget kívánt a betegség teljes legyőzéséhez és a gitározáshoz.

Stefi a Showtime Budapest ajándékaként Joe Satriani legfrissebb lemezeit és legújabb DVD-jét is megkapta, amit nyomban dedikált is a művész. Mr. Vai és Mr. Morse egy-egy "dedikált" pengetőt ajándékozott Stefinek.

Stefi is adott ajándékot: "csodalámpás" mézeskalácsokkal viszonozta a művészek kedvességét.

Azután bekísértek bennünket a helyünkre és nem sokára kezdődött a teltházas, bő négyórás koncert Steve Morse zenekarával.

/ 5



Köszönjük a Showtime Budapest kft. vezetőinek és kiváló munkatársainak, Krisztinának, Krisztának, Gabinak és a többieknek, hogy Stefi kívánsága ilyen pompás körülmények között teljesülhetett!


Patzauer Gábor
kívánság-koordinátor
Budapest, 2012.08.01.

Archívum


Belépés