Márton (17 éves, Budapest)

Marci kívánsága egy XBox játékkonzol volt.
Támogatóinkkal és persze Marci édesanyjával nagy titokban szerveztük a kívánság teljesítését.

Ahogy Marci édesanyjától hallottuk, fia igen „nyitott” mindenféle új dologra, így szeme sem rezdült, amikor péntek délután főzőtanfolyamra indultak. Azon kicsit meglepődött, hogy a Budapest Marriott szállodában kell találkoznia velünk, de a csel sikerült, Marci gyanútlanul érkezett a szállodába.

Megérkezéskor finom üdítőkkel és sütivel, gyümölccsel fogadtuk, majd átmentünk a szálloda cukrászati üzemébe.
Itt Marci kötényt, szakácssapkát kapott - és még mindig nem gynakodott. A cukrászüzemben sok, sok kedves ismeretlen - kötényes, szákácssapkás - barát várt rá, akikkel együtt málnás vaníliakrémes rétest készített.

Ezután a szálloda teraszán - ki-ki egye meg, amit főzött felkiáltással - a vacsora elfogyasztására került sor.

A nagyfiú még mindig nem sejtett semmit, kedvesen beszélgetett a Fundamentás kollegákkal.

A délután fénypontjaként Bock Márton úr a Fundamenta-Lakáskassza képviseletében és Tamás József úr, a szálloda vezető chéfje átnyújtotta az XBoxot tartalmazó jókora csomagot Marcinak.

Nagyon meghatódott, mondta, hogy meg sem fordult a fejében, hogy még ajándékot is kap. A bontogatás után jóízűen látott a vacsorának, a sok finom falat elfogyasztása után megtudtuk, hogy betegsge előtt távfutónak készült - igazi közösségben.
Edzőtársai ugyanis futás közben "vettek egy kanyart" és rendszersen meglátogatták őt a kórházban. A kezelések ideje alatt persze nem szabad edzésre járnia, de remélhetőleg ősztől ismét részt vehet a versenyeken.

/ 8




Búcsúzóul Tamás József úr felajánlotta, hogy bármikor benézhet hozzá – talán egy-két finomság is leesik…
Marci meg is ígérte, hogy benéz, nekünk pedig azt, hogy Csodalámpás színekben fog futni. Ez ugyan még odébb van egy kicsit, de ez a hétvége amúgy is az XBox-é lesz.

Köszönjük a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. és a Budapest Marriott Hotel támogatását, mellyel hozzájárultak Marci álmának valóra váltásához.

Patzauer Éva
kívánság-koordinátor
Budapest, 2012.06.22.

Archívum


Belépés