Viktória (9 éves, Söjtör)

Viki szinte születésétől fogva imádta a lovakat.
Édesanyja mesélte, hogy két éves korától mindig lovakat rajzolt, ezért is tűnt magától értetődőnek, hogy egy lovat kérjen a Csodalámpától. Álma egy póni volt, akivel játszhat, gondozhatja, etetheti-itathatja és aki társa lehet sok, sok éven át.

Miután szüleivel egyeztettünk a lótartás lehetőségéről, gondolkozni kezdtünk, hol is találhatnánk rá az áhított lóra.

Szerencsénkre kedves támogatónk, Szabó Miklós úr segítségünkre sietett, felhívott minket, hogy látta honlapunkon a kívánságot és arra gondolt, hogy Bendegúz nevű lova teljesíthetné Viki minden elvárását.

Ő egy csodaszép, fekete póni lovacska, fehér csillaggal a homlokán.
A legjobb tulajdonsága, hogy igen barátságos, gyermekszerető, így nem is volt kérdéses, hogy ő lesz a „kiválasztott”.

/ 4



Hogy Viki öröme még nagyobb legyen gyermeknapra időzítettük az átadást. Mit is szóltak egymáshoz? Talán a képek megválaszolják ezt a kérdést és Viki sorait is, amit nekünk írt, miután barátságot kötött Bendegúzzal:

„Bendegúzt nagyon szépen köszönöm, ezzel egyik legnagyobb álmom teljesült. Már ez alatt a pár nap alatt is sok csodálatos pillanatot okozott. Nagyon sokat vagyok vele, amikor csak tehetem.
Már sétáltattam, sőt ültem is rajta, amikor egy ismerős kislánnyal, Enikővel felnyergeltük. Ő lovagolt is vele (Ő már tud...), én egyenlőre csak felültem rá és persze vezették a Bendegúzt.
De én is meg fogom tanulni, aztán akkor egyedül tudok lovagolni.”

A levél után Vikivel telefonon is beszéltem, meghívott minket egy közös lovaglásra. Reméljük, hogy erre még az idén sort keríthetünk.

Patzauer Éva
kívánság-koordinátor
2011.május 28.

A kívánságot a Szabó és Sáli Pónilovas Iskola segítségével teljesítettük. Viktória nevében is köszönjük!







A kívánságot a támogatásával

teljesítettük. Nekik is szívből köszönjük, hogy megvalósulhatott Viktória álma!



Archívum


Belépés