Beszámolók/2011-05-25 Milan





Milán, a nyíregyházi 9 éves fiatalember szabadidejét korábban a labdarúgás és a mozgás töltötte ki. Persze mint minden mai fiatal, remekül eligazodik a technika világában is. Betegsége egy időre korlátokat szabott számára, így maradt a számítástechnika. Az izgalmas játékok révén kicsit feledheti, hogy még nem játszhat a szabadban.

Kívánsága is ehhez igazodott, hiszen ezáltal a még kórházban eltöltendő napokat könnyebb lesz elviselnie.

Egy PSP-t szeretett volna ajándékba. Szerencsére a kívánságát olvasta a Budapesten élő Kulcsár Judit, aki nemcsak egy szerető anyuka, hanem egy nemes lelkű adományozó is egyben. Vette a fáradtságot, és személyesen látogatta meg Milánt, aki nem tudott arról, hogy az álma ilyen hamar teljesülni fog.

Nagy volt a meglepetés és az öröm! Milán rögtön profi módra kezelte a szerkentyűt, és természetesen először egy izgalmas focimeccs vette kezdetét. Nem is remélhettük, hogy egyhamar az autós játék is sorra kerül, ezért a szülőkkel folytatott rövid beszélgetést követően búcsút vettünk Milántól.

Nos, a Csodalámpa és Kulcsár Judit adományozó segítségével, remélhetően Milán számára megkönnyítettük a kórházban még rá váró hosszú napok elviselését.

Kitartást, erőt kívánunk az egész családnak, s azt hogy Milán minél előbb meggyógyuljon és mielőbb az osztálytársai között rúghassa újra a focilabdát!

Köszönjük a Kulcsár család felajánlását!





Dr. Magyar Judit
kívánság-koordinátor
2011.05.06.

Archívum


Belépés