Beszámolók/2011-05-04 Adam



Ádám egy nagyon barátságos és vidám, majdnem 4 éves kisfiú, Nyírturán él szüleivel és testvérével. A két fiú igazi örökmozgó. Édesapjuk gyakorta viszi őket Nyíregyházára, hogy egy ottani játszótéren, szabadon játszhassanak kedvükre.

Ádám kívánsága egy olyan fa játszótér volt, amelyik rendelkezik mászófallal, és van hozzá csúszda és „kettő” hinta, hiszen neki egy testvére is van, akivel nagyon szeretik egymást. Erről magunk is meggyőződhettünk.

Szerencsére sikerült olyan segítőre találni, aki az álmokat valóra tudta váltani.

Megérkezésünkkor Ádám kicsit megilletődött, de hamar feloldódott. Igazi szakértőként figyelte a játszótér készülődését, türelemmel kivárva, hogy végre birtokba vehesse azt. Aztán amikor eljött a várva várt pillanat, Ádámot már csak a csúszda, a hintázás és a mászófal kötötte le.

Várakozás közben Ádám szívesen beszélgetett is velünk. Vidám és közvetlen viselkedésével mindenkit levett a lábáról. Megismerhettük szüleit és testvérét is, így egy jókedvű beszélgetésnek lehettünk részesei.

Reméljük, hogy az ajándék, olyan erőt ad Ádámnak, amellyel testi és szellemi fejlődését is segítheti. Testvérével és kis barátaival a jó levegőn, önfeledten és jókedvvel játszhatnak, és maga mögött tudhatja betegsége minden rossz emlékét.

Köszönjük Virág Tibor úr és munkatársai precíz munkáját, közreműködését.




Köszönjük az E.ON ZRt. támogatását!







Dr. Magyar Judit és Dr. Lordovics László
kívánság-koordinátorok
Nyíregyháza, 2011. április 20.

Archívum


Belépés