Izabella ( 6 éves, Gagybátor )

Iza 6 éves kislány, Miskolcon áll gyógykezelés alatt. Nehéz napok várnak rá, mert másodszor fog átesni komoly orvosi beavatkozáson.
Betegsége, állapota miatt nagyon régen várta, hogy személyesen találkozhasson kedvenc énekesével: L L Juniorral.
Végre eljött az a nap amikor a csoda megtörténhetett!!!
Iza úgy tudta, azért megy át a kórházból a Ronald Házba, hogy megnézze azt a szobát, amiben majd édesanyja lakni fog az alatt az idő alatt, amíg ő a steril boxban lesz. A kórház dolgozói, a szülők, a gyerekek mind nagyon izgatottak voltak, drukkoltak a kislánynak, hogy jól sikerüljön a találkozás. Mert mindenki tudta milyen találkozóra megy Iza, csak ő előtte volt titok.
Várakozni kellett Juniorra, mert az autója lerobbant az autópályán.
Már minden játékot kipróbáltunk, ami a Ronald Házban fellelhető volt, és egyszer csak megszólalt a Ház csengője, s megérkezett a vendég Junior és a zenész társai. Szívet melengető látványban volt részünk, amikor a lépcső tetejéről meglátta Izuska Juniort, és leszaladva a lépcsőn átkarolta az énekest.
Az hiszem, abban a pillanatban nem maradt szem szárazon. Junior, a zenészek, Izabella és édesanyja, a keresztmama, a média képviselői, a Ronald Ház háziasszonya, és mi Csodalámpások mindannyian csillogó szemekkel mosolyogtunk egymásra, s mindnyájan ugyanarra gondoltunk. Pár percig ölelték egymást Iza és Junior, aztán az énekes énekelt a kislánynak. Sokat beszélgettek, játszottak, s az idő - ami több mint másfél óra volt, - nagyon hamar elszaladt.
Erre a találkozásra mindnyájan nagyon hosszú ideig fogunk emlékezni és beszélni róla. Junior elmondta, hogy Izuska a legbátrabb kislány akivel eddig találkozott és nagyon drukkol neki, hogy minél hamarabb meggyógyuljon. Az ajándék CD mellé az énekes egy dedikált plakátra rajzolt több tucat szívecskét és kérte a kislányt hogy annyiszor legyen erős és ügyes, amennyi szív van a papíron.
Kedves kis Izabella!
Bízunk benne hogy ez a találkozás sokáig emlékezetes marad a számodra!
Kívánjuk Neked, hogy Junior dalainak a hallgatása adjon erőt az előtted álló nehéz napok hősies elviseléséhez.


Tatárné Csonka Zsuzsanna
Kónya Szilárdné
Török Árpádné
Steerné Ambrus Judit
Kívánság-koordinátorok
Miskolc, 2010.október 06.






/ 5



Archívum


Belépés